2015-06-04 16:04:36

De tempraturen stijgen, dagen worden langer.. het vakantiegevoel komt langzaam naar boven. Kortom het wordt nu echt zomer in Nederland! Tijd om jullie voor te stellen aan ons nieuwe merk: Gypsetters. Waan je als een echt hippie op Ibiza met dit prachtige nieuwe merk. 

Gypsetters is een luxe kleding en accessoires merk dat werd opgericht in 2011 in Rotterdam. Gypsetters begon met een kleine met de hand vervaardigde collectie van handtassen en sieraden. In drie jaar tijd groeide het merk indrukwekkend en in de tussentijd biedt Gypsetters haar klanten een winter en zomer collectie bestaande uit tijdloze en one of a kind artikelen.

De naam Gypsetters komt van de term "Gypset" geïntroduceerd door de Amerikaanse schrijver en journalist Julia Chaplin. Gypset vertegenwoordigd de zorgeloze levensstijl van zigeuners met de verfijning van de jet-set levenstijl. Dit zorgt voor een definitie van de bohemien levensstijl met luxe. "De Gypsetters zijn kunstenaars, surfers, ontwerpers die wonen en werken over de helen wereld. Gypset is meer dan alleen een stijl.

Gypsetters haalt haar inspiratie uit diverse culturen, mensen en plaatsen. Het draait allemaal om relaxed glam. Voor de collectie wordt vaak gebruik gemaakt van authentieke handgemaakte stoffen gecombineerd met een hoge kwaliteit leer, suéde en andere natuurlijke materialen die de kledingstukken tijdloos en comfortabel maken.

Gypsetters kleding en accessoires zijn een frisse moderne kijk op modieuze stijl. Elk product is uniek, met de hand gemaakt en heeft zijn eigen verhaal.

Ben jij ook een echte Gypsetter??
Bekijk dan hierde collectie. Bekijk ook de prachtige bijapssende hoeden via Accessoires.