2015-01-29 16:35:43

In 1 woord wauw!

Wat is de nieuwe collectie prachtig.
Al een paar weken kregen wij vragen in de winkel hoe de nieuwe voorjaarsmode eruit komt te zien.
Zouden er weer veel felle kleuren komen? Wat zouden de prints worden van het voorjaar en blijft de p78 van Please een absolute must have?! Of wordt er plaats gemaakt voor iets anders..
Naarmate de nieuwe mode binnendruppelt wordt het beeld duidelijk. Prachtige pasteltinten van Oska, verrassende prints van Masai, broeken van Corel met een prachtige pasvorm, en een verrassend mooie collectie van Nice things die al onze verwachtingen overtreft.

Wat ik ook erg verrassend vind dit seizoen is de collectie van Juffrouw Jansen. Het zwart wit beeld maakt plaats voor prachtige kleuren en vernieuwende prints. Het model jurkje, strakke rok/ bloezende top is wederom mijn grote favoriet.
Opvallend is dat er veel stippen in alle collecties terug te vinden zijn. Roze, blauw, groen, zwart alles komt voorbij.
De collectie van Elsewhere is wederom veel zwart-wit maar wat een prachtige nieuwe modellen. Deze collectie loopt al als een trein in de winkel.

Grote verrassing voor ons blijft Please, dit is het enige merk wat we niet vooruit hebben ingekocht. Het blijft dus nog even spannend. 23 februari weten we meer, errug spannend!!
Volgende week worden de 1e foto’s geschoten voor de webshop en kunnen jullie de nieuwe mode zelf beoordelen. Nu al nieuwsgierig? Kom gezellig langs in de gezelligste winkel van Meppel.

Stay tuned.